Najnoviji oglasi

Župni oglasi 33. i 34. nedjelja kroz godinu

Zadnja nedjelja liturgijske godini jest svetkovina Krista Kralja koju ćemo svečano proslaviti.  Za dva tjedna, točnije u nedjelju, 3. 12. 2017. nastupa vrijeme došašća, kojim započinje i nova liturgijska godina. Kroz sve radne dane došašća imat ćemo mise zornice koje će počinjati u 6 h. Za djecu osnovne škole koja su se prijavila organiziramo u župi tečajeve njemačkog i engleskog jezika. Tečaj engleskog je subotom u 9,30 h, a njemačkog petkom u 15,30 h. Četvrtkom, poslije večernje mise u 18,30 h održavamo Biblijske večeri kada tumačimo liturgijska čitanja od sljedeće nedjelje.

Opširnije …

Predstoji za:

Trenutačno nema događaja.

Aktualnosti

HRVATSKA KULTURNA ZAJEDNICA TROPLET

HKZ TROPLET u okviru Tropletovih dana kulture, između ostalog programa, organizira i sljedeća dva kulturno-duhovna događaja: Dobrotvorna i prodajna izložba likovnih radova učenika SŠLU Gabrijela Jurkića - organizirat će se u Mostaru, u Maloj galeriji HDHS KOSAČA, u utorak, 14. studenoga 2017. u 19 sati. Napominjemo da sav prihod od prodaje ide za liječenje male Ane Rite Puljić.

Opširnije …

Godina obitelji

PAPINA KATEHEZA OBITELJIMA (4. 10. 2015.)

Na netom završenoj Biskupskoj sinodi temeljito se razmišljalo o pozivu i poslanju obitelji u životu Crkve i suvremenom životu. Bio je to milosni događaj. Na kraju su mi sinodski oci predali tekst svojih zaključaka. Želja mi je da se taj tekst objavi, da svi sudjeluju u onome što smo zajedno radili tijekom dvije godine. Ovo nije trenutak da ispitujem te zaključke, o kojima ja sam moram razmišljati.

Opširnije …

Još aktualnosti

PRIRODNO PLANIRANJE OBITELJI

U subotu, 11. 11. 2017., od 9 h do 15 h, u prostorijama naše župe,  HKZ TROPLET, u okviru Tropletovih dana kulture, , organizira jednodnevnu edukaciju o: Prirodnom planiranju obitelji. Uvodno predavanja na temu Spolni moral koji oslobađa imat će don Krešo Puljić, a ostali dio edukacije imat će profesorica Marijana Goluža, stručna i ovlaštena podučavateljica Billingsove metode.

Opširnije …

Studentski utorak

STUDENTSKI UTORAK – KLANJANJE PRED PRESVETIM

U utorak, 18. 3. 2014. slavili smo redovitu, kao i svakoga utorka u akademskoj godini, sv. Misu za studente. To je bio ujedno i prvi od trinaest utoraka posvećenih sv. Anti. Crkva je bila prepuna, propovijed bila na temu karizma i kairos, u kojoj je don Krešo povezao sv. Antu

Opširnije …