Najnoviji oglasi

Župni oglasi 15. i 16. nedjelja kroz godinu

U utorak, 3. srpnja 2018. u punoj crkvi proslavili smo svetkovinu Patrona naše župe, sv. Tomu apostola. Svečano misno slavlje u 18 h predvodio je don Damir Pažin, duhovni pomoćnik u župi sv. Ivana apostola u Mostaru.  U koncelebraciji je, uz župnika don Krešu, bilo desetak svećenika. Misno pjevanje vodila je naša grupa mladih koju predvodi Pava Ćorić. Poslije mise pred crkvom je bilo narodno veselje. Župnik je djecu i animatore počastio ćevapima i pićem.  A i svi ostali misari mogli uživati u slanicama i slasticama koje su donijeli naši župljani. Za sve prisutne bilo je dovoljno ića i pića.

Opširnije …

Predstoji za:

Trenutačno nema događaja.

Aktualnosti

DUHOVNA PRIPREMA ZA OBITELJSKI DAN NA KUPRESU, 29. SRPNJA 2018.

Naši nas nad/biskupi pozivaju da u vremenu od 29. lipnja - svetkovina sv. Petra i Pavla do 29. srpnja - Obiteljskog dana, svaka obitelj, bez obzira hoće li sudjelovati na Obiteljskom danu ili ne, moli svaki dan molitvuPresvetom Trojstvu za obitelji molitvu Ispovijest vjere Hrvata katolika. Ovdje donosimo otisnute obje molitve:  Slavimo Te Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si dostojanstvo obitelji ustanovio na sliku svoga Trojstvenog zajedništva ljubavi.

Opširnije …

Godina obitelji

PAPINA KATEHEZA OBITELJIMA (4. 10. 2015.)

Na netom završenoj Biskupskoj sinodi temeljito se razmišljalo o pozivu i poslanju obitelji u životu Crkve i suvremenom životu. Bio je to milosni događaj. Na kraju su mi sinodski oci predali tekst svojih zaključaka. Želja mi je da se taj tekst objavi, da svi sudjeluju u onome što smo zajedno radili tijekom dvije godine. Ovo nije trenutak da ispitujem te zaključke, o kojima ja sam moram razmišljati.

Opširnije …

Još aktualnosti

Uskrsni intervju s biskupom mons. dr. sc. Milom Bogovićem

Oče biskupe, nekoliko je događaja u posljednje vrijeme koji su snažno pridonijeli produbljivanju podjela unutar hrvatskoga društva. Krenuli bismo obrnutim redoslijedom, odnosno od nagle odluke da se u Sabor uputi ratifikacija Istanbulske konvencije. Prema nekim informacijama, interne ankete pokazale su da se čak 80 posto članstva HDZ-a tomu protivi. Zašto onda takav postupak?

Opširnije …

Studentski utorak

STUDENTSKI UTORAK – KLANJANJE PRED PRESVETIM

U utorak, 18. 3. 2014. slavili smo redovitu, kao i svakoga utorka u akademskoj godini, sv. Misu za studente. To je bio ujedno i prvi od trinaest utoraka posvećenih sv. Anti. Crkva je bila prepuna, propovijed bila na temu karizma i kairos, u kojoj je don Krešo povezao sv. Antu

Opširnije …