Najnoviji oglasi

Župni oglasi 31. i 32. nedjelja kroz godinu

Pozivamo sve mlade, koji su spremni darovati malo svoga vremena i talenta Gospodinu, da se pridruže našemu zboru mladih “Amen”. Liturgijsko pjevanje je važan dio života  naše župe, učinimo da ono bude odraz naše vjere. Pridružite nam se u pjevanju i sviranju!

Opširnije …

Predstoji za:

Trenutačno nema događaja.

Aktualnosti

KONCERT DUHOVNE GLAZBE

HKZ TROPLET organizira, u nedjelju, 11. studenoga 2018. u 19 sati u mostarskoj katedrali, poslije večernje svete mise,  koncert duhovne glazbe. 

Opširnije …

Godina mladih

Kraljevstvo Božje je poput zrna gorušičinog ili poput kvasca

Što nam žele reći ove dvije evanđeoske usporedbe? Mnogo toga. Isusove prispodobe ne mogu se iscrpiti u jednom objašnjenju, upravo zato Isus i govori u prispodobama. Jedna od poruka u ovom evanđelju jest da Kraljevstvo Božje dolazi među nas malim koracima - u malim stvarima. 

Opširnije …

Još aktualnosti

STUDIJSKI DAN „POTRAGA ZA KORJENIMA“ 2018.

Na lokaciji Crkvine, na prostoru Cima, prigradskog naselja Mostara, tijekom 1966. godine arheološkim istraživanjem otkriveno je naselje iz starog vijeka, u kojem je u kasnoj antici sagrađena bazilika. Istraživanja su vodili Petar Leko i Tomo Anđelić iz Muzeja Hercegovine. Iskapanjima su nađeni ostatci starokršćanske bazilike.

Opširnije …

Studentski utorak

STUDENTSKI UTORAK – KLANJANJE PRED PRESVETIM

U utorak, 18. 3. 2014. slavili smo redovitu, kao i svakoga utorka u akademskoj godini, sv. Misu za studente. To je bio ujedno i prvi od trinaest utoraka posvećenih sv. Anti. Crkva je bila prepuna, propovijed bila na temu karizma i kairos, u kojoj je don Krešo povezao sv. Antu

Opširnije …