Najnoviji oglasi

Župni oglasi 19. i 20. nedjelja kroz godinu

Na svetkovinu Velike Gospe svete mise u našoj župnoj crkvi bit će kao i nedjeljom, u: 8 h, 10 h i 18 h. Preporučujemo župljanima da ove godine hodočaste u Nevesinje u nanovo izgrađenu župnu crkvu posvećenu Velikoj Gospi. U srijedu, 15. 8. 2018. župa Uznesenja Blažene Djevice Marije u Nevesinju, Mostarski dekanat, slavi svoju nebesku zaštitnicu Blažene Djevicu Mariju na nebo uznesenu - Veliku Gospu. Ovogodišnjom svečanošću komemorira se i 410. obljetnica smrti Tome Budislavića (†1608.) trebinjskoga biskupa, podrijetlom iz nevesinjskoga Budisavlja.

Opširnije …

Predstoji za:

Trenutačno nema događaja.

Aktualnosti

Predstavljanje knjige

Predstavljanje knjige Mile Bogovića SRPSKO PRAVOSLAVLJE I SVETOSAVLJE U HRVATSKOJ u prošlosti i sadašnjosti. Mostar, Hrvatski dom Hercgeg Stjepan Kosača, petak 17. kolovoza 2018. godine. Radujemo se Vašem dolasku.

Opširnije …

Godina obitelji

PAPINA KATEHEZA OBITELJIMA (4. 10. 2015.)

Na netom završenoj Biskupskoj sinodi temeljito se razmišljalo o pozivu i poslanju obitelji u životu Crkve i suvremenom životu. Bio je to milosni događaj. Na kraju su mi sinodski oci predali tekst svojih zaključaka. Želja mi je da se taj tekst objavi, da svi sudjeluju u onome što smo zajedno radili tijekom dvije godine. Ovo nije trenutak da ispitujem te zaključke, o kojima ja sam moram razmišljati.

Opširnije …

Još aktualnosti

DUHOVNA PRIPREMA ZA OBITELJSKI DAN NA KUPRESU, 29. SRPNJA 2018.

Naši nas nad/biskupi pozivaju da u vremenu od 29. lipnja - svetkovina sv. Petra i Pavla do 29. srpnja - Obiteljskog dana, svaka obitelj, bez obzira hoće li sudjelovati na Obiteljskom danu ili ne, moli svaki dan molitvuPresvetom Trojstvu za obitelji molitvu Ispovijest vjere Hrvata katolika. Ovdje donosimo otisnute obje molitve:  Slavimo Te Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si dostojanstvo obitelji ustanovio na sliku svoga Trojstvenog zajedništva ljubavi.

Opširnije …

Studentski utorak

STUDENTSKI UTORAK – KLANJANJE PRED PRESVETIM

U utorak, 18. 3. 2014. slavili smo redovitu, kao i svakoga utorka u akademskoj godini, sv. Misu za studente. To je bio ujedno i prvi od trinaest utoraka posvećenih sv. Anti. Crkva je bila prepuna, propovijed bila na temu karizma i kairos, u kojoj je don Krešo povezao sv. Antu

Opširnije …