Najnoviji oglasi

Župni oglasi 1. i 2. nedjelja kroz godinu

Za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana poduzeća koja su angažirana na izgradnji crkve, mirovala su. Ovaj tjedan, ako vrijeme dopusti, započela bi montaža aluminijskih nosača koji će nositi staklo na kupoli. Bravarski radovi su službeno završeni. Prije Božića naručili smo prozore za crkvu i vrata za galeriju. Izgradnja crkve (KM): Zdravko Đolo 100, Kata Kajtazi 20, Zvonimir Šego 50, Ivan Damjanović 50, Ilir Domgjonaj 50, Janja Mandić 100, Obitelj Tomić 50, Stefani Ćuriić 20,

Opširnije …

Predstoji za:

Trenutačno nema događaja.

Aktualnosti

PERSONALNA MORALNA OBVEZA - (PMO)

Kako bismo našim župljanima i ostalim ljudima dobre volje omogućili da se aktivnije uključe u izgradnju župne crkve sv. Tome apostola u Mostaru, predložili smo (na početku nove Crkvene godine, Došašće 2020.)   trogodišnju akciju koja se zove Personalna moralna obveza za izgradnju crkve. Ova Personalna moralna obveza sastojala bi se u odgovornom preuzimanju obveze da se kroz tri godine svakoga mjeseca daruje 20,-KM za izgradnju crkve sv. Tome apostola u Mostaru.

Opširnije …

Godina mladih

Studentski utorak s vlč Dubravkom Turalijom

Nastavljajući s aktivnostima u ovoj godini mladih u našoj župi u utorak 12. 2. 2019. ćemo ugostiti vlč. dr. Dubrava Turaliju koji će slaviti misu i nakon mise održati predavanje.

Opširnije …

Još aktualnosti

Poziv na izbore u Gradu Mostaru

Središnje izborno povjerenstvo već je ranije objavilo da se za grad Mostar, nakon punih 12 godina, 20. prosinca, raspisuju Lokalni izbori.  Bila je otvorena mogućnost da se glasuje dopisno, o čemu smo već pisali i pozvali vas da upoznate povjerene vam vjernike. Kakav je odziv bio, to nije na nama da provjeravamo.  Kada se određivao datum izbora onda smo službeno (18. srpnja) od Središnjeg izbornog povjerenstva pitani da li se 20. prosinca u Katoličkoj Crkvi slavi "

Opširnije …

Studentski utorak

STUDENTSKI UTORAK – KLANJANJE PRED PRESVETIM

U utorak, 18. 3. 2014. slavili smo redovitu, kao i svakoga utorka u akademskoj godini, sv. Misu za studente. To je bio ujedno i prvi od trinaest utoraka posvećenih sv. Anti. Crkva je bila prepuna, propovijed bila na temu karizma i kairos, u kojoj je don Krešo povezao sv. Antu

Opširnije …