Najnoviji oglasi

Župni oglasi 33. i 34. nedjelja kroz godinu

U nedjelju, 22. 11. 2020. je svetkovina Krista Kralja i to je zadnja nedjelja u ovoj Liturgijskoj godini. U subotu prije ove svetkovine počastit ćemo svu djecu koja, sudjeluju u Živim krugovima naše župe. Nutelijada je predviđena u 10:00. To će biti simbolična zahvala našoj djeci koja aktivno sudjeluju u duhovnoj izgradnji naše župe i tako svojim radom izgrađuju kraljevstvo Krista kralja, Kraljevstvo istine i života, svetosti i milosti, pravde, ljubavi i mira. Tim se imenima i zovu naši Živi krugovi u župi.

Opširnije …

Predstoji za:

Trenutačno nema događaja.

Aktualnosti

Okružnica msgr.Petra Palića o doprinosu Crkve u sprečavanju širenja zaraze korona virusa

Svjedočimo kako iz dana u dan situacija s pandemijom korona virusa postaje sve teža. Sve je više zaraženih, a onda posljedično tomu teško oboljelih i preminulih. Ono što se događa na svjetskoj razini, ne mimoilazi ni naše prostore. Nemali je broj naših vjernika, svećenika, redovnika i redovnica, koji su morali u raznim oblicima iskusiti ovu „kugu“ 21. stoljeća. Na području za koje pastoralno skrbi i kojim kanonski upravlja ovaj Ordinarijat do sada je (od ožujka ove 

Opširnije …

Godina mladih

Studentski utorak s vlč Dubravkom Turalijom

Nastavljajući s aktivnostima u ovoj godini mladih u našoj župi u utorak 12. 2. 2019. ćemo ugostiti vlč. dr. Dubrava Turaliju koji će slaviti misu i nakon mise održati predavanje.

Opširnije …

Još aktualnosti

Crkveni čin primopredaje biskupske službe

Kako je svima već znano, odlukom pape Pranje, objavljenom na spomendan sv. Benedikta, 11. srpnja 2020., msgr. Ratku Periću usvojena je molba za odreknućem od biskupske službe zbog navršene kanonske dobi, a msgr. Petar Palić, biskup hvarski, imenovan je biskupom Mostarsko-duvanjske biskupije i apostolskim upraviteljem Trebinjsko-mrkanske dijeceze.

Opširnije …

Studentski utorak

STUDENTSKI UTORAK – KLANJANJE PRED PRESVETIM

U utorak, 18. 3. 2014. slavili smo redovitu, kao i svakoga utorka u akademskoj godini, sv. Misu za studente. To je bio ujedno i prvi od trinaest utoraka posvećenih sv. Anti. Crkva je bila prepuna, propovijed bila na temu karizma i kairos, u kojoj je don Krešo povezao sv. Antu

Opširnije …