Suradnici u župnom pastoralu

Ćorić Pava - Pava je rođena 22. 10. 1997. godine u Mostaru. Završila je Osnovnu školu S. S. Kranjčevića i glazbenu školu Ivana pl. Zajca. Nakon toga upisuje Gimnaziju fra Grge Martića i srednju glazbenu školu Ivana pl. Zajca. Zatim upisuje studij Logopedije u Mostaru koji još uvijek pohađa. Dugogodišnji je član Akademskog zbora ProMusica, te aktivno djeluje u Župi sv. Tome Apostola kao voditeljica zbora mladih „Amen“ i dječjih zborova „Blizanac“ i „Sion“.

 

Ćuže Irena – Irena je rođena 27. 2. 1961. godine u Mostaru. Po struci je diplomirani pravnik. Udovica, majka troje djece i baka troje unučadi. U župi vodi pravno-administracijske poslove i domaćinstvo.


Ereš Dijana– Dijana r. Kolak rođena je 13. 10. 1978. godine u Bugojnu. Udovica je i majka troje djece. Magistrica je povijesti i zemljopisa te predaje u Gimnaziji u Mostaru. U župi pomaže oko administrativnih poslova i pri održavanju TeenSTAR programa.

Golemac Zdenka – Zdenka r. Jakovljević je rođena 4. 12. 1978. godine u Rami. Završila je srednju ekonomsku školu. Udana je i majka jednoga djeteta. Voditeljica „Schönstattskog pokreta“ u Bosni i  Hercegovini već 10 godina. U župi pomaže kao animator župnih kateheza.

Goluža Marijana– Marijana r. Šunjić rođena je 31. 12. 1989. godine u Mostaru. Udana je i majka dvoje djece. Magistrica je biologije i kemije i predaje u Gimnaziji fra Grge Martića u Mostaru. Ovlaštena je podučavateljica Billingsove ovulacijske metode i voditelj je TeenSTAR programa za cjeloviti odgoj mladih. U župi je voditeljica obiteljskog pokreta Kućna Crkva te pomaže u župnoj katehezi, napose u održavanju TeenSTAR programa.Kajtazi Ljuljana– Ljuljana r. Nikolbibaj rođena je 28. 2. 1975. u Đakovici na Kosovu. Udana je i majka jednoga djeteta te nije zaposlena. U župi se brine o uređenju crkve.


Krešić Zdenka– Zdenka je rođena 15. 1. 1962. godine u Mostaru. Završila je višu tekstilnu školu. Majka je jednoga djeteta. Radi u HT Eronetu. Brine se o uređenju crkve.


Marić Spomenka– Spomenka Marić r. Juričić rođena je 25. 1. 1968. godine u Mostaru. Završila je srednju tekstilnu školu. Radi u Hrvatskom konzulatu u Mostaru. Majka šestero djece i baka. Brine se o uređenju crkve.
Talić Helena– Helena r. Ćorić rođena je 18. 12. 1981. u Münchenu gdje je i živjela do svoje 24 godine. Udata i majka jednog djeteta. Završila je ekonomski menadžment, smjer osiguranje, i radi u struci. U župi održava tečajeve njemačkoga jezika.
Zovko Katarina - Katarinaje rođena 2. 7. 1997. godine u Mostaru. Završila osnovnu školu fra Petra Bakule nakon čega je upisala Gimnaziju fra Grge Martića. Trenutno je studentica treće godine povijesti umjetnosti te ruskog jezika i književnosti Sveučilišta u Mostaru. U župi pomaže kao animator župnih kateheza.