Župni oglasi 2. i 3. Korizmena nedjelja

SUSRET ANIMATORA
Pozivamo sve srednjoškolce, studente i radničku mladež na prvi susret animatora ove župe. Svi koji želite biti animatori dođite na susret subota, 11.3. 2023. u 20 sati!

UTORCI SVETOM ANTI
S utorkom 14. 3. 2023. započinjemo pobožnošću 13 utoraka na čast sv. Ante . Molit ćemo krunicu i zavjetnu molitvu po svečevom zagovoru!

TURSKA I SIRIJA
Za stradale u potresu u Turskoj i Siriji naša župa je prikupila 3.220 KM. Novac je uplaćen našem Caritasu. Župe iz Hercegovine prikupile su 300.000 KM.

GROBLJE U RAŠTANIMA
Župnik župe sv. Mateja, Rudnik don Tomislav Ljuban uputio je sljedeću zamolbu: “Poštovani župljani i svi vi koji imate zakupljeno grobno mjesto u župnom groblju sv. Leopolda B. Mandića u Raštanima, obavještavamo Vas da izmirite svoje godišnje obveze čišćenja groblja, bez obzira je li netko u grobnici sahranjen ili ne. Također molimo i sve kojima su grobnice izgrađene, a još ih nisu isplatili u cijelosti, da ih isplatite u što kraćem roku kako bismo mogli nastaviti radove. Božji blagoslov!”

STRADALI U RATOVIMA
Iz Odjela za Drugi svjetski rad i poraće oko utvrđivanja žrtava Dugog svjetskog rata i poraća mole sve one s područja grada Mostara da u župnom uredu preuzmu formulare kako bi se izvršio popis stradalih.

RODITELJSKI SASTANAK PRVOPRIČESNIKA
Roditeljski sastanak za ovogodišnje prvopričesnike bit će 14. 3. 2023. Molimo bi roditelje da se na vrijeme organiziraju i da se prilagode ovom sastanku! Sastanak će se održati iza večernje svete mise.

MALI TEČAJ KRŠĆANSTVA - KURSILJO
DUHOVNA OBNOVA
U našoj župi od 23. 3. - 26. 3. održat će se mali tečaj kršćanstva. Tečaj će održati svećeniki zagrebačke nadbiskupije don Andrija Vrane sa svojim suradnicima. Započinje četvrtak, 23. 3. 2023. u 17 sati. Neke crte što je to Kursiljo pročitajte unutar župnog Glasnika!

ŽUPNI ZBOR
Svi koji želite, a imate lijep glas priključite se novo osnovanom župnom zboru subotom u 18 i 30!

Natrag