Župni oglasi 20. N/g. ( 20. kolovoza)

  • Iduću nedjelju su još svete mise u 8 i 10 sati.
  • Od 3. 9. nedjeljne svete mise slave se u 8, 10 i 18 sati.
  • Od 4.9. radnim danom nema jutarnjih svetih misa nego samo večernje u 18 sati i pola sata prije krunicom, a svakog četvrtka polusatnim Euharistijskim klanjanjem.
  • Potvrde za kumstva: vadite najmanje mjesec dana prije nego će te kumovati na sakramentima. Potvrde mogu izvaditi samo oni koji žive na terenu župe i koji žive u skladu s Božjim i crkvenim zapovijedima. 
  • Krštenja : Svi koji planiraju djecu krstiti 20 dana prije zagovoriti termin. Krštenja preporučamo da budu nedjeljom u 10 sati, ako netko ima neki razlog da ne može tada onda subotom u 12 sati. Djeca koja žive na području župe ne mogu se krstiti van župe bez dozvole župnika i valjanog razloga za to.
  • Obiteljski kartoni: Početkom 9 mjeseca moći će se uzeti obiteljski kartoni. Svi koji nisu popunili ili prebacili obiteljske kartone, a žive na području župe moraju popuniti svoj obiteljski karton. Mnogi vjernici nisu svjesni gdje pripadaju i koje su im obaveze prema župi. Kad im treba svećenik onda ga bez imalo srama znaju tražit i očekuju da im sve želje u tom trenutku ispuni. 
  • Radovi na novoj crkvi : Dragi župljani, prijatelji ove župe Bogu hvala dogovorili smo nastavak radova na novoj crkvi izolaciju i fasadu na svim objektima. Radovi bi trebali započeti u 9 mjesecu i koštali bi otprilike oko 300.000 tisuća maraka. Veći dio smo ove godine uspjeli pronaći preko raznih fondova i natječaja i vaših darova. Bogu hvala za vašu svaku molitvu, svaku marku koju ugrađujete u ovo Božje zdanje koje će svima nama biti na ponos. Neka dobri Bog se udostoji svakog dobročinitelja nagraditi i blagosloviti.

Raspored misa

Mise nedjeljom:

8, 10 i 18 sati

Radnim danom:

Ponedjeljak u 7.30 sati

Utorak – subota u 18.00 sati

Svetkovine u gradu Mostaru:

Kada se slave zaštitnici župa grada Mostara Sveta Misa u našoj župi je u 17.00, a iza Svete Mise je pobožnost.

Prosinac:

Zornice u 6 sati.

Pobožnosti:

Svaki dan sveta krunica u 17.30!

Svaki četvrtak Euharistijsko klanjanje u 17.30!

Svaki Prvi Petak u mjesecu Euharistijsko klanjanje u 20 sati!