Župni oglasi 21. N/g. ( 27. kolovoza)

Od 3. 9. nedjeljne svete mise slave se u 8, 10 i 18 sati.Od 4.9. radnim danom nema jutarnjih svetih misa nego samo večernje u 18 sati i pola sata prije krunicom, a svakog četvrtka polusatnim Euharistijskim klanjanjem.

Misne nakane za 10. mjesec – primamo od 1.9. iza misa!

Potvrde za kumstva: vadite najmanje mjesec dana prije nego će te kumovati na sakramentima. Potvrde mogu izvaditi samo oni koji žive na terenu župe i koji žive u skladu s Božjim i crkvenim zapovijedima. Osoba koja će kumovati mora osobno izvaditi potvrdu!

Krštenja : Svi koji planiraju djecu krstiti 20 dana prije zagovoriti termin. Krštenja preporučamo da budu nedjeljom u 10 sati, ako netko ima neki razlog da ne može tada onda subotom u 12 sati. Djeca koja žive na području župe ne mogu se krstiti van župe bez dozvole župnika i valjanog razloga za to.

Obiteljski kartoni: Početkom 9 mjeseca moći će se uzeti obiteljski kartoni. Svi koji nisu popunili ili prebacili obiteljske kartone, a žive na području župe moraju popuniti svoj obiteljski karton. 

Vjeronauk i sekcije: Od iduće nedjelje kreće upis djece na župni vjeronauk. Na vrijeme djecu upišite osobito oni koji su za sakramente. Isključivo roditelji popunjaju upisnice! Čisto i razgovjetno napisati podatke za dijete!

Đakon u našoj župi: Odlukom oca biskupa Petra od 22. kolovoza u našu župu bit će raspoređen bogoslov Luka Cvitanović. On će s još 3 biskupijska bogoslova 21. listopada biti zaređeni za đakone. On će ovih dana doći i ovu godinu biti s nama u župi. Želimo mu ustrajnost na putu za svećeništvo. Dobro došao!

Raspored misa

Mise nedjeljom:

8, 10 i 18 sati

Radnim danom:

Ponedjeljak u 7.30 sati

Utorak – subota u 18.00 sati

Svetkovine u gradu Mostaru:

Kada se slave zaštitnici župa grada Mostara Sveta Misa u našoj župi je u 17.00, a iza Svete Mise je pobožnost.

Prosinac:

Zornice u 6 sati.

Pobožnosti:

Svaki dan sveta krunica u 17.30!

Svaki četvrtak Euharistijsko klanjanje u 17.30!

Svaki Prvi Petak u mjesecu Euharistijsko klanjanje u 20 sati!