Župni oglasi 23. N/g. ( 9. rujan, 2023.)

1 i 2 razred vjeronauk : Molimo roditelje da upišu djecu prvih i drugih razreda osnovne škole na župni vjeronauk koji će biti svaki zadnji četvrtak u mjesecu u 18i30 sati. Neka se djeca upoznaju sa svojom župom i neka se uče župnom zajedništvu. 

Ispovijed djece : Ispovijed djece na početku školske godine bit će u iduću subotu 16. 9. 2023. u 12 sati. Molim svu djecu od petog razreda do zadnjeg razreda srednje škole da se odazovu na ispovijed. Roditelji potaknite djecu! Svi koji su se ove godine pričestili dužni su doći na ispovijed!

Sekcije: Imate raspored sekcija subotom pa neka djeca dođu na sekcije i na taj način animatori i župnik će ih upisati. Molimo roditelje da potaknu djecu na sudjelovanje osobito u zboru i ministrantima.

Vjeronauk: Raspored vjeronauka imate na oglasnim pločama, župnoj stranici i glasniku. Obavezan je za sve uzraste do prvog srednje uključivo.  S vjeronaukom započinjemo zadnji tjedan u rujnu. Upisnice imate kod tiska i djecu upisati do 24. rujna uključivo. Djecu neka upišu roditelji!

Obiteljski kartoni: Oni koji nisu popunili obiteljske kartone neka to učine kroz ovaj i idući mjesec. 

Susret mladih : Od mjeseca listopada dva puta mjesečno bit će susreti za mlade. Na tim ćemo se susretima pripremati za susret mladih u Gospiću iduće godine u svibnju i raditi aktualne teme i problematiku današnjih mladih . Na susrete mogu doći svi od prvog srednje do 25 godina. 

Obiteljski susreti : od mjeseca listopada počinjemo i s obiteljskim susretima u župi!

Ženidbeni navještaj : Crkveni brak žele sklopiti- Krešimir Pehar i Doris Nikolić. Vjenčanje predviđeno 23. 9. 2023. – Ante Kolobarić i Žana Mikulić. Vjenčanje predviđeno 24. 9. 2023.

Ako netko zna za neku ženidbenu zapreku dužan je javiti u župni ured!

Radovi na crkvi ; u utorak 5. 9. 2023. započeli su daljnji radovi na crkvi. Trenutno se postavlja izolacija na novom i starom objektu, a krajem rujna započinjemo sa vanjskom fasadom.

Raspored misa

Mise nedjeljom:

8, 10 i 18 sati

Radnim danom:

Ponedjeljak u 7.30 sati

Utorak – subota u 18.00 sati

Ljetni raspored svetih misa
(4.7.2024. – 1.9.2024.):

Mise nedjeljom:

8, 10 i 20 sati

Radnim danom:

Ponedjeljak, srijeda i petak u 7 sati (jutro)

Utorak, četvrtak i subota u 20 sati (večer)

Župni ured u srpnju i kolovozu radi samo iza svetih misa!

Svetkovine u gradu Mostaru:

Kada se slave zaštitnici župa grada Mostara Sveta Misa u našoj župi je u 17.00, a iza Svete Mise je pobožnost.

Prosinac:

Zornice u 6 sati.

Pobožnosti:

Svaki dan sveta krunica u 17.30!

Svaki četvrtak Euharistijsko klanjanje u 17.30!

Svaki Prvi Petak u mjesecu Euharistijsko klanjanje u 20 sati!