Župni oglasi 25. N/g. (24. rujan, 2023.)

o Vjeronauk: Ovim tjednom započinjemo vjeronauk svim razredima po rasporedu. Molimo roditelje na odgovornost u dolascima djece za vjeronauk i sekcije. Još danas se djeca mogu upisat na vjeronauk. Prvopričesnici će imat još jedan termin četvrtkom u 11 sati prije podne za one koji idu u dvije smjene. Vjeronauk je obavezan svima od 1 razreda osnovne do prvog srednje (krizmanika)!
o Biskupijski susret zborova: U sljedeću subotu 30. 9. u našoj župi bit će biskupijski susret dječji župnih zborova. Susret će se održati u novoj crkvi s početkom u 14 sati! Nastupa i naš dječji zbor Blizanac. Svi ste dobro došli na susret.
o Proba dječjeg zbora: srijeda u 18i30 i subota u 13i15 ( susret zborova u 14).
o Čišćenje crkve: Susret svih onih koji čiste crkvu i onih koji se žele priključiti je sutra Ponedjeljak, 25.9. u 18,30 sati. Ovim putem se zahvaljujemo našim vrijednim župljankama.
o Kraljica Krunice: 7. 10. proslavljamo su zaštitnicu župe Kraljicu Krunice. I ove godine ćemo svečano proslaviti i pripraviti se trodnevnicom. O ovom više u iduću nedjelju.
o Obiteljski kartoni: Molim da svi župljani ispune kartone. Ako se nešto ne zna od godina ili datuma ne trebate pisati napišite samo mjesto ili što znate od navedenog.

Raspored misa

Mise nedjeljom:

8, 10 i 18 sati

Radnim danom:

Ponedjeljak u 7.30 sati

Utorak – subota u 18.00 sati

Svetkovine u gradu Mostaru:

Kada se slave zaštitnici župa grada Mostara Sveta Misa u našoj župi je u 17.00, a iza Svete Mise je pobožnost.

Prosinac:

Zornice u 6 sati.

Pobožnosti:

Svaki dan sveta krunica u 17.30!

Svaki četvrtak Euharistijsko klanjanje u 17.30!

Svaki Prvi Petak u mjesecu Euharistijsko klanjanje u 20 sati!