Župni oglasi, 27. N/g. (8. listopada, 2023.)

• Molitva krunice po razredima: Mjesec listopad posvećen je na poseban način Blaženoj Djevici Mariji. Potičemo na molitvu krunice. Svaku večer molimo pola sata prije večernje svete mise. Molim roditelje da pošalju djecu na krunicu ovim rasporedom; Ponedjeljak 1 i 2 r, utorak 3 i 4, srijeda 5 i 6, petak 7 i 8, subota 9 i krizmanici. Ovo vrijedi cijeli mjesec listopad. Jedan dan u tjednu se mogu preskočiti druge aktivnosti da djeca sudjeluju na krunici i svetoj misi.
• Vjeronauk: 1 i 2 razred imaju vjeronauk dva četvrtka u 10 mjesecu 12. i 26. 10. u 18i30. Ostala djeca po rasporedu!
• Karmelski škapular: Svi koji budu htjeli primiti škapular trebaju se prethodno ispovjedit, prijaviti u župni ured i dati prilog od 5 KM. Škapulare smo kupili od klauzurni sestara karmelićanki iz Sarajeva po 5KM. S tim prilogom pomažemo njihovoj zajednici jer se financiraju na taj način. Primanje škapulara je 15. 10. 2023. na večernjoj svetoj misi u 18 sati!
• Izašao je novi broj Crkve na kamenu!
• Obiteljski kartoni: još ovaj mjesec možete popuniti obiteljske kartone. Shvatite ozbiljno i odgovorno popuniti i dostaviti u župni ured. Ne pišite članove koji ne žive više s vama u kućanstvu, osim onih koji rade po sezonama. Ako ne znate datum ili godine napišite mjesto!
• Kraljica Krunice: Lijepo smo trodnevnicom i svečanom sv. Misom proslavili našu su zaštitnicu i dan utemeljenja župe. Hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali u proslavi i župnom zajedništvu. Neka po Gospinu zagovoru Gospodin blagoslovi svaku vašu žrtvu i odricanje koju činite za svoju župu!

Raspored misa

Mise nedjeljom:

8, 10 i 18 sati

Radnim danom:

Ponedjeljak u 7.30 sati

Utorak – subota u 18.00 sati

Svetkovine u gradu Mostaru:

Kada se slave zaštitnici župa grada Mostara Sveta Misa u našoj župi je u 17.00, a iza Svete Mise je pobožnost.

Prosinac:

Zornice u 6 sati.

Pobožnosti:

Svaki dan sveta krunica u 17.30!

Svaki četvrtak Euharistijsko klanjanje u 17.30!

Svaki Prvi Petak u mjesecu Euharistijsko klanjanje u 20 sati!