Župni oglasi, XIII. N/g. ( 30. lipanj,2024.)

  • Današnjim danom započinjemo duhovnu pripravu za našeg zaštitnika župe sv. Tomu. Raspored smo već objavili. U trodnevnici pola sata prije večernjih misa bit će mogućnost za ispovijed.
  • U utorak nakon svete mise u 20 sati bit će veliki koncert na igralištu ispod crkve. Pjeva Branko Medak i Jexy bend iz Metkovića. Neka ovo bude naše lijepo zajedništvo u župi. Povedimo svoju rodbinu i prijatelje. Očekuje vas dobra zabava i bogata tombola koju možete uzeti i na sam dan koncerta.
  • U srijedu slavimo našeg zaštitnika sv. Tomu. Za našu župu i vjernike koji joj pripadaju je zapovjedna svetkovina. Sveta misa slavit će se u novoj crkvi u 18 sati. Svečanu svetu misu predvodi naš hercegovački provincijal fra Jozo Grbeš.
  • Ponedjeljak 1.7. naša djeca s ljetnog oratorija idu na izlet. Kreće se ispred crkve u 8 sati povratak je do 14. Djeca neka ponesu presvlaku, kape, dovoljno vode i nešto za jelo.
  • Molim sve domaćine i domaćice da na sam dan sv. Tome 3.7. ( srijeda )do 17 sati donesu po svojim mogućnostima piće, slano i slatko u caffe kod crkve. Oni koji žele novčano pomoći mogu dati svoj prilog u župnom uredu! Iza svete mise ostat ćemo svi u zajedništvu ispred crkve. Svima iskreno hvala.
  • Ima još nekolika slobodna termina za misne nakane u srpnju, a od 1.7. primamo za mjesec kolovoz.
  • Od četvrtka započinjemo ljetni raspored svetih misa i rad župnog ureda.
  • Ovih dana naši su umjetnici Toni Marić i Boris Jovanović, ravnatelj srednje likovne škole naš kipove obnovili i vratili na stara mjesta. Ovim putem se iskreno zahvaljujem u ime svih vjernika i u svoje ime. Iskreno hvala.
  • Jučer na svetkovinu sv. Petra i Pavla zaređeno je osam novih svećenika. Među njima je i naš don Luka. Iskrene čestitke!

Raspored misa

Mise nedjeljom:

8, 10 i 18 sati

Radnim danom:

Ponedjeljak u 7.30 sati

Utorak – subota u 18.00 sati

Ljetni raspored svetih misa
(4.7.2024. – 1.9.2024.):

Mise nedjeljom:

8, 10 i 20 sati

Radnim danom:

Ponedjeljak, srijeda i petak u 7 sati (jutro)

Utorak, četvrtak i subota u 20 sati (večer)

Župni ured u srpnju i kolovozu radi samo iza svetih misa!

Svetkovine u gradu Mostaru:

Kada se slave zaštitnici župa grada Mostara Sveta Misa u našoj župi je u 17.00, a iza Svete Mise je pobožnost.

Prosinac:

Zornice u 6 sati.

Pobožnosti:

Svaki dan sveta krunica u 17.30!

Svaki četvrtak Euharistijsko klanjanje u 17.30!

Svaki Prvi Petak u mjesecu Euharistijsko klanjanje u 20 sati!